viernes, 28 de septiembre de 2012

ÚLTIMA HORA. TEMA FRINGÍL.LIDS.


 Avui divendres 28 de setembre de 2012, en la 11 a Fira de Tàrrega, el Subdirector General d’Activitats Cinegètiques i Pesca Continental Sr. Alex Cuadros , ha parlat sobre les Noves normatives: Ordre de Vedes, control de predadors, fringil.lids, nuclis zoològics i la comercialització de la carn de caça.

El dimecres 23, des de aquest bloc ja avançàvem amb la possibilitat que el departament redrecés la situació fent possible tot allò que tots esperàvem. Val a dir  que, des de AGRUPCAT, estem satisfets ja que en tot moment, s’ha lluitat per  què és donés una sortida als ocellaires, per que aquesta temporada poguessin tornar a capturar, donada la crisis que pateix  el sector desprès dels últims anys.  

Per tant en paraules del Subdirector General, ja podem avançar que dintre la primera quincena d'octubre , s’aprovarà el Reglament de Captura i Tinença d’Ocells fringil.lids. Desconeixem com a quedat la redacció definitiva del reglament que tant aviat com sigui possible penjarem. 


També dir, que es molt probable, que en la fulla de petició de captures, és tinguin que declarar els ocells que es tenen, per fer-ne el cens i poder anellar, condició del Departament per donar la autorització de la tinença i captura d’ocells fringil.lids per aquest 2012. Totes les anelles d’ocells engabiats portaran la numeració 2012 i per tant a partir de la data tots els ocells tindran estar anellats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.