martes, 17 de abril de 2012

PRESENTACIÓ CANDIDAT MANEL SEGURA GARCIA

CANDIDATURA DE MANEL SEGURA GARCIA.


Varen estar presents en la posta en escena de la candidatura del Sr. Manel Segura Garcia, a través d’un decàleg de bones intencions que van anar desgranant els diferents membres del grup.

Una candidatura formada per 8 caçadors i 3 ocellaires, volem ressaltar el fet de que és la candidatura que presenta més ocellaires, cosa no massa comú en els temps que corren, i també informar que pensem que són persones molt vàlides, grans defensores de la nostra tradició mil•lenària i que fa temps que estan treballant per el nostra col•lectiu de forma desinteressada.

Aplaudim el fet que el grup de forma encertada, reconeixent les seves aptituds, pugui donar llum verda els ocellaires per poder defensar els seus temes i alhora els caçadors els seus. De tots és sabut que aquest últims anys els ocellaires hem estat deixats de la mà de deu i així ens pinta la situació.

El decàleg presentat és el següent:

1. Recuperar la bona imatge del caçador.
2. Potenciar l’activitat de les societats ocellaires.
3. Incorporació gent jove.
4. Incorporar la figura del responsable comarcal.
5. Treballar per realitzar les translocacions de fauna.
6. Solucionar problemàtica accidents de trànsit.
7. Denunciar l’abandonament de tot tipus d’animals.
8. Reforçar la fira del caçador.
9. Difondre el respecte per la natura.
10. Treballar pel benestar dels nostres gossos.

La candidatura està formada per:

President: Sr. Manel Segura Garcia. Vicepresident 1r: Sr. Candido Perez Delgado. Vicepresident 2n: Sr. Oscar Perez Garcia. Secretari: Sr. Juan Lozano Garcia. Tresorer: Sr. Francisco Rodriguez Sanchez. Vocals: Sr. Juan Antonio Soriano Garcia. Sr. Francesc Callejas Herrera. Sr. Josep Orriols Xandri. Sr. Jordi Soler Agustí. Sr. Ramon Reig Costa. Sr. Antonio Castillo Domenech.

Val a dir que donem suport a la candidatura AGRUPCAT i PLATAFORMA TRADICIO OCELLAIRE.


Properament tornarem a parlar del cessament del nostre President Sr. Piera, a per cert la Federació Catalana de Caça ha tret una nota en la seva web, donant la seva versió dels fets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.