jueves, 3 de marzo de 2011

Arranquem la nova temporada ocellaire 2011.Comarcal Manresa -Berga

Benvinguts  al blog que la comarcal de Manresa-Berga ha creat  per donar a conèixer tot allò que afecti al mon de la nostra tradició ocellaire, a més de posar-lo  a disposició de tots els seus socis i simpatitzants per a les seves possibles consultes. 

Per tant  l’objectiu d’aquest bloc serè el de exposar setmanalment tot allò referent a Concursos i Classificacions, així com també a permisos i avisos que afectin a les societats de la Comarcal Manresa- Berga.

El naixement d’aquest espai virtual coincideix en el temps  amb l’iniciï dels concursos d’aquesta nova temporada, que presenta com a experiència el nou sistema de celebrar tot els concursos en un mateix local. El mateix  està situat en la localitat del Pont de Vilomara, i aquest canvi d’emplaçament no suposa cap cost per les  nostres entitats.
Aquesta experiència que fou votada per la gran majoria d’entitats, és provisional i al final de la temporada es valorarà la seva continuïtat, i en el cas de no ser satisfactòria es tornaria al sistema anterior.

El local és un pavelló llogat  per la Comarca, esta situat sota al Camp d’Esports denominat “ Casal de la Mainada”, ubicat  al Passeig de la Pau del Pont de Vilomara , una localitat en la que es pot trobar  aparcament  amb facilitat a les seves  rodalies segons ens han comunicat.

Esperem i desitgem que aquesta nova temporada que estem a punt d’encetar, estigui marcada  sols per aspectes lligats al seu caràcter  lúdic i esportiu  i que la nostra afició ens serveixi per una millor sintonia entre tots aquells que gaudim d’aquesta tradició Ocellaire. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.