jueves, 9 de agosto de 2012

RESPECTE I EDUCACIÓ

RESPECTE I EDUCACIÓ
RESPECTE I EDUCACIÓ
08/08/2012

Recentment, han traspassat varies persones vinculades al medi natural a Catalunya. Persones que des d’una responsabilitat de gestió pública o privada tant forestal com cinegètica. Persones que han comandat equips de treball i que ara no són entre nosaltres.

L’educació diu què, tant en el ofici religiós amb cos present com, pel de memòria del finat, la nostra presència ha de cenyir-se a donar escalf i suport a la família i els amics. Durant les celebracions religioses sempre hi ha la presència d’autoritats, i més, en el cas del familiar sector del medi natural. No mereixem que ens representin persones que assisteixen a aquests actes emotius com qui assisteix a un acte social, només amb l’objectiu de “tocar cuixa” del dirigent polític vigent amb l’objectiu de solucionar-se els interessos propis i oblidar el motiu de la trobada.

Des de la Agrupació reivindiquem tant la tradició, com la educació i, serveixin aquestes línees per recordar al Jaume, al Felip, al Francisco i, al Antonio així com fer arribar el nostre record als familiars i amics. Esperem que en el record de l'Àlex es millori el respecte i l'educació.

.: AGRUPACIÓ DE SOCIETATS DE CAÇADORS I PESCADORS DE CATALUNYA :.
Plaça de l'Ajuntament, S/N - 08610 - Avià

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.