domingo, 5 de agosto de 2012

AGRUPCAT TANCA LA TEMPORADA DE CONCURSOS A CASTELLGALÍ.

El Sr.Rauric esperant per entregar els trofeus 

Com cada any, la societat de caçadors conjuntament amb l’Ajuntament de Castellgalí han tancat les competicions ocellaires de les tres comarques més importants de Catalunya.

Des de  aquest bloc volem ressaltar, el sacrifici i l’esforç que any rere any fan els caçadors i Ajuntament de Castellgalí i per tant vagi la nostra felicitació per endavant, esperant que per molts anys els ocellaires pugem gaudir d’aquest magnífic concurs de cloenda de temporada.

També voldríem ressaltar la presència del President de l’Agrupació de Caçadors i Pescadors de Catalunya –AGRUPCAT- el Sr. Rauric, que ha tingut unes paraules de suport i compromís envers la nostra tradició  centenària, paraules que son d’agrair en moments tant crítics i d’incertesa que ens toca viure a tota la família ocellaire. Gràcies Sr. Rauric per el seu suport incondicional i el seu compromís envers els ocellaires.

Com anècdota, només afegir que la participació ha estat molt alta uns 400 ocells i uns 800 assistents, en un bon matí ocellaire.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.