viernes, 27 de abril de 2012

TORNA A SALTAR LA POLÈMICA.

ELECCIONS TERRITORIAL DE GIRONA PRIMERA PART.


Bé ja  tornem està amb vosaltres per informar sobre les eleccions a la Territorial de Caça de Girona,en les que també es presenten igual que a Barcelona dues candidatures la continuista amb el Sr. Dilmé al capdavant i la innovadora representada per el Sr. Quer, expresident de la mateixa territorial.

Però ves per on, ja va essent natural que en el nostre col·lectiu sempre acabin apareixen qüestions, que des de el nostre parer tindrien que ésser esmenades si existís bona voluntat per totes les parts, però moltes vegades poden interposar-se  altres interessos que acaben fent mal  al col·lectiu. Tots som conscients de las grans dificultats que tenen les societats per trobar Presidents, així com també del poc temps que poden dedicar en el tema del papeleix de les mateixes, això comporta que moltes vegades la documentació a presentar caigui en un calaix amb forat i els deures no es fan correctament. Però no creieu que també es tindria que demanar responsabilitats als oficinistes de la Federació de la que cobren de recordar-nos les obligacions de les societats?. Bé diem això ja que segons hem pogut saber que de les 165 societats que aproximadament hi ha a Girona un 30% no podrà exercir els seu dret de vot. Per això al Sr. Quer va demanar “Que la Junta electoral, tingui a bé, estudiar al problema i trobar-hi una solució equitativa que permeti a la immensa majoria de Societats Federades de la província votar, que en justícia els hi es de dret”. Fonamenta aquesta sol·licitud en el fet de que un llistat facilitat pel Registre d’Entitats Esportives hi ha duplicitat i mancances, per tan demana doner temps a regularitzar les Societats al Registre d’Entitats Esportives i que així totes les que ho desitgin puguin votar. Sembla ser que aquest fet ja és va produir fa quatre anys a la Comarcal de Barcelona, i que llavors els responsables en bon criteri van aplaçar les eleccions durant dos mesos. Això pensem que seria lo correcte però veus per on la Junta electoral formada per un Sr. de cadascuna de la societats de caçadors d’Agullana,El Mosqueton i Fluvià, van desestimar la petició.
L’acta continua amb raons per part de la Junta Electoral, en rentar-se les mans de tota responsabilitat, fen aclariments sobre documents de suport o aval dels candidats, i delegació del vot.

La mateixa Junta Electoral, es va tornar a reunir el 24 d’abril de 2012 i va proclamar les dues candidatures.
La candidatura del Sr. Carles Dilmé amb 32 avals.
La candidatura del Sr. Antoni Quer amb 25 avals.

Nosaltres des aquest bloc aplaudim la valentia i el treball del Sr. Quer, que ens consta està treballant per què moltes entitats  pugin votar.

Però, si tot segueix igual, el proper dia 5 de maig data de les eleccions,  podran votar unes 60 societats d’un total de 165.

I acabo fent-vos tres preguntes: Que en penseu de tot plegat?. Perquè passen aquestes coses? . De qui és la culpa?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.