sábado, 21 de abril de 2012

ELS ACÒLITS DEL SR. PIERA GUANYEN LES ELECCIONS

ELS ACÒLITS DEL SR. PIERA GUANYANT LES ELECCIONS.


Els acòlits del Sr. Piera guanyant les eleccions  amb les tres quartes parts de vots emesos, a la candidatura del Sr. Segura que tot i el seu poc temps de campanya, i ser una persona no massa coneguda es votada per una quarta part de les societats que varen poder votar.

Des de aquest bloc felicitem als guanyadors, alhora que els hi diem que aplaudirem si cal quant l’encertin però seguirem criticant tot allò que puguem demostrar han fet malament.

Ens reafirmen en totes les conclusions que en el seu dia va fer aquest bloc, ja que el tret de sortida de la campanya electoral va començar fa mig any, amb els fets de Manresa de la tardor passada, va continuar amb l’assemblea de presidents d’entitats a la comarca d’Osona, i es va culminar amb el pobre espectacle dels permisos de caça al mes de desembre passat.
Ah per cert algú de vosaltres ha vist algun pamflet de propaganda de la candidatura guanyadora? Nosaltres l’últim dia de campanya ens hem fan fer amb un, això sols pot demostrar que la campanya fa temps que dura i ha estat feta “de magatotis” de boca en boca i de forma selectiva, no oblidem les imatges de la Web de la Federació que segons el nostre entendre eren totalment impugnables.

Com que molts de vosaltres no heu pogut llegir pamflet, només ressenyar dos punts del mateix :
            -IGUALDAD de derechos y obligaciones para todas las sociedades federadas, lo cual comporta el mismo trato para todas ellas.
            -Continuación en la defensa de la CAPTURA EN VIVO De PÁJAROS FRINGILIDOS bajo las directrices de los responsables ocellaires y avalados con estudios científicos, técnicos y biólogos para demostrar la viabilidad de los métodos de captura.

Ho hem transcrit literalment del pamflet,  que com veieu està escrit exclusivament en castellà, no sabem si també ha estat editat en català, en cas de que no fos així pensem seria un fet inaudit a Catalunya, que una Federació que és diu catalana no donés la seva propaganda en català.
   
Per últim dir-vos que com molts de vosaltres estem preocupats, ja que tots sabem qui ha governat durant els últims anys aquesta Federació i ja hem vist com davallava de forma espectacular la nostra afició. Per tant encara que no ens agradi veurem que passa amb temes tant importants com:
            -Cria en captivitat. Que nosaltres des de el primer dia ens hi oposem.
            -Desenvolupament del nou reglament (que com diu el pamflet “IGUALDAD” esperem sigui per a tots).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.