jueves, 12 de abril de 2012

CESSAT EL SR. PACO PIERA, DE LA RFEC.

EL NOSTRE PRESIDENT CESSAT COM A VICEPRESIDENT DE LA REAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE CAÇA

En plena campanya electoral, el grup del Sr, Zarzoso, queda retratat al ser cessat de la RFEC, al seu protector i actual president de la Federació Catalana de Caça. La nota provinent de Madrid es escarida i diu textualment:

Por orden del Sr. Presidente de la RFEC, pongo en su conocimiento que Don Francisco Piera Orozco, ha sido cesado como vicepresidente de la Real Federación Española de Caza por “no contar con su más mínima confianza”.

La noticia està datada avui 12 d’abril de 2012.

La noticia, ja no ens sorprèn a molts de nosaltres, ja que en els pocs anys de mandat hem tingut constància dels afers del nostre President i de la seva forma de procedir. Es impossible trobar un any, en el que no hagi muntat un espectacle, i més d’un de nosaltres l’hem tingut que patir. Ell que no fa pas massa informava a través dels seus escolanets, del seu bon afer per les terres centrals, ha vist com era cessat, per no tenir la més mínima confiança del President de la RFEC. Amb aquest motiu podeu imaginar el que vulgueu, però els que els que el coneixem tenim molt clar el per què del seu cessament. Molts som els que pensem, que des de l’arribada d’aquest Sr. el col•lectiu caçador i ocellaire, ha sortit perjudicat per la seva forma d’actuar moltes vegades rudimentària i altres inclús grossera. Les formes no es poden perdre mai i més quant és representa una Federació tant important com la Catalana de Caça. Esperem que les pròximes eleccions passin factura a ell i als seus acòlits, Sr. Zarzoso, Sr. Mate, etc..

Seguirem informant, tenim més coses que explicar que pensem us poden interessar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.