martes, 17 de abril de 2012

CONFLICTES I MÉS CONFLICTES.

ESTEM DE CAPA CAIGUDA.

Lamentem la imatge que dona el nostra actual President amb l’afer del cessament de la FEC, estem farts d’enfrontaments, ja que per desgracia podem afirmar que la FCC amb aquests quatre anys sempre ha estat envoltada de polèmica, per uns fets o altres, i això pensem no beneficia en res el nostra col•lectiu.

No volem entrar, ni donar la raó a uns o altres, però veient la tercera carta que publica en la seva web la FCC, no és agosarat afirmar que el tema no ha acabat i que això tant sols acaba de començar. Releguin les cartes podem intuir que el conflicte entre els dos presidents ja fa temps que existeix, per això sens fa més estrany les afirmacions que no va massa feia el nostre President que es vanagloriava de la seva tasca a Madrid.

En mig de tot aquest desgavell, eleccions aquest cap de setmana, veient impassibles com el nostra col•lectiu perd prestigi i va perdent efectius. Si ens guiem per el número de participants en els concursos la davallada ha estat considerable. Nosaltres calculem que a la comarca de Manresa la baixada estarà al voltant del 35-40% i a les altres d’un 25-30 %.

Que opineu? No creieu que hi ha problemes més greus per resoldre i que les energies és tindrien que gastar per solucionar els problemes greus que patim tant ocellaires com caçadors i no amb lluites que sols portaran desprestigi de la institució? .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.