viernes, 20 de abril de 2012

RESUM CAMPANYA ELECTORAL.

¿QUE PENSEU DE COM S’HA PRODUÏT LA CAMPANYA ELECTORAL?

Primer des de aquest bloc, volem comentar el següent:
           
            Primer creiem que la campanya ha posat de manifest el tarannà de les dues candidatures la primera la continuista del Sr. Zarzoso, ha gaudit d’unes avantatges  que molts dubtem estiguin dintre la legalitat i l’altre del Sr. Segura, a la que se li han intentat posar pals a les rodes, podeu jutjar.

-          És ètic deixar fotos i càrrecs en la web de la Federació Catalana Territorial de Barcelona, web  que paguem tots? . Perquè a la Candidatura del Sr. Segura no se li va oferir aquesta possibilitat.

-          Quant el mes d’octubre des de la FCC no es va deixar presentar la candidatura del Sr. Vilalta – un dels impulsors d’aquest bloc- com a Delegat Comarcal, per no complir  segons la FCC un del requisits bàsics per ocupar aquest lloc, com és el de no està domiciliat i empadronat a aquesta Comarca que s’ha de representar, va quedar clar que ja s’estava fent campanya, per col·locar els seus homes de confiança, tot fent un aparent teatre. Aquestes normes no eren d’aplicació donat que els presidents no les han aprovat mai. El pamflet de campanya del Sr. Zarzoso així ho demostra, ja que el Sr. Sebastian Pérez és un element de propaganda més.

-          Ja que parlem del Sr. Sebastià Pérez, dir-vos que el mencionat senyor, no fa massa temps va acusar al Sr. Vilalta d’uns fets totalment falsos i aliens a la seva persona, i que van esquitxar al Sr. Zarzoso i al Sr. Mate, i que tot Osona en va tenir coneixement, ja que va pretendre aturar els concursos d’hivern d’aquesta Comarca.  

-          També sorprèn que el Delegat Comarcal d’Osona, Sr. Josep Carol, surti en la foto de la mencionada candidatura. La decepció sobre el Sr. Carol  ha estat majúscula ja que ell pregonava els quatre vents la seva imparcialitat. A Osona per tradició sempre el President Comarcal facilitava un autocar a tots els presidents que volguessin votar, aquesta vegada el Sr. Carol si ha oposat. Per què?.

-          En l’apartat més tenebrós de la campanya ens toca lamentar distorsions de tot tipus. A partir de la noticia de la destitució del Sr. Piera, fet que aquest bloc en va donar puntualment informació, el Sr. Mate va trucar de forma insistent al telèfon privat del Sr. Vilalta, però mira per on, ahir el mencionat Senyor Vilalta va rebre dos missatges al mòbil que transcrivim literalment. El primer rebut a les 18.08.08. del dia 19/04/2012. “ Buenas aber si dejas de molestar ala jente de la comarca de manresa y quien eres tu para yamar para ir a sant bent ahora ten cuidado con los escritos que haces pox tambien que no as presentado el estado de las cuentas de la comarca como segretario ojo  Vilalta. Des de el telèfon 34651644...,. deu minuts més tard rebia des de el telèfon del Sr. Mate, el següent missatge: “ Sr Vilalta soy Mariano Mate Ud ya me conoce. Yo le 5 si es tan amable pongase en contacto conmigo y da la cara si no voy a tener que personalmente ir a buscarla a Ud. Gracias”. Recuerda que este mensaje para ti es Gratis.

-          Desprès dels fets d’aquest tancament de campanya, destitució del Sr. Piera de la RFEC, la dimissió de un membre de la seva junta  , la resposta als escrits del Sr. Piera publicats en la web de la Federació, i la resposta del President de la Real Federació Espanyola de Caça,  tot plegat configurant  un trist panorama, del que ha estat la Federació Catalana de Caça i la Territorial de Barcelona aquest quatre anys.

-          Per altre banda la candidatura encapçalada per el Sr. Manel Segura Garcia, ha tingut que lluitar fins l’últim moment contra molts imponderables, en som molt conscients i aplaudim des de aquest blog, l’esforç i la lluita feta per la seva candidatura, que  ha  fet reunions arreu del territori. A la FCC no li ha calgut, fer cap reunió pública, ja que suposem que la seva campanya a cau d’orella fa molt de temps que dura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.