miércoles, 2 de noviembre de 2011

CONCLUSIONS ELECCIO PRESIDENT COMARCAL MANRESA BERGA

CONCLUSIONS DE LA REUNIÓ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA AMB ELS PRESIDENTS DE LES ENTITATS DE LA COMARCA MANRESA – BERGA.

Després de presenciar ,al nostre entendre, el llastimós espectacle que van donar els membres de la Federació en la reunió , dona la sensació de que en l'actualitat la Federació Catalana de Caça, és una espècie de coto totalment reservat per els amics del President. És com una empresa privada en la que ells son els “putos” amos absoluts, i la governen com una dictadura pura i dura, com en les millors èpoques franquistes.

En que ens basem per poder dir això:

Primer: En que van variar la data de la elecció, segons els va convenir a ells, al•legant que l’hotel estava ocupat amb un altre reunió el dissabte dia 15, per tant de forma precipitada es van enviar cartes de la convocatòria, un fet que va provocar que alguns presidents no tinguessin la convocatòria.

Segon: No es va seguir una norma democràtica important, ja que en l’iniciï de la reunió no es va passar cap llista de les societats que assistiren en l’acte. El perquè es va fer d’aquesta manera, suposem que va ésser per poder dir el que vulguin, ja que com sempre es muntaran la pel•lícula que més els convingui.

Tercer: Van usurpar de forma flagrant la legitimitat democràtica que resideix en els presidents de la Comarca Manresa – Berga, ja que per tradició ,inclús en temps franquistes-,eren ells els que convocaven la reunió i elegien els seus representants.
El Sr. Zarzoso – president en funcions de la Territorial de Barcelona- va afirmar al respecte, que ho feien ells i punto, al que no li agradés podia marxar.

Quart: El Sr. Zarzoso, que dies abans havia deixat molt clar que per ser candidat no calia ser president d’una societat, i que ho podia fer qualsevol soci d’una entitat de la Comarca Manresa – Berga. Aquest senyor va quedar retratat al no deixar presentar el secretari en funcions de la comarca la temporada anterior ,Sr. Josep Vilalta, qui és soci antic de la societat la Primavera del Bages, per no residir a la comarca.
A més el fet també revesteix gravetat ja que la comunicació aquest que no es podia presentar li fou enviada per carta el mateix divendres dia 14 d’octubre, quan el primer fax enviat pel Sr. Vilalta comunicant la seva decisió de presentar-se a la elecció estava datat del dia 7 d’octubre a les 13.26 hores.
En vista de la perplexitat dels asistents, de nou el Sr Zarzoso va deixar entreveure el seu tic dictatorial al afirmar que aquesta figura no estava contemplada en cap normativa i per tant si la Federació de Caça ho creia convenient es podia nombrar a dit la persona encarregada d’ocupar aquest càrrec. La sorpresa va ésser general i la majoria de presidents assistents es varen preguntar per què servia la seva presencia, donat que la Federació semblava que faria sortir la persona que ella volgués. Per això la majoria d’assistents es va aixecar i marxar mentre de forma sarcàstica el Sr. Piera els invitava a fer-ho.

Cinquè:I que ens dieu de la forma de votar? Denigrant, jutgeu vosaltres mateixos. Es va demanar qui eren els presidents, i una vegada localitzats se’ls citava a la taula presidencial un a un , on se’ls hi posava una llista amb els dos noms i tenien que posar una creu en el que ells volien. Tot això davant la vista de la taula , per tant la Federació podia veure qui votaven cada un dels presidents. Fet aquest totalment antidemocràtic i una forma més de coaccionar als presidents que atònits no es creien el que estava passant.

Sisè: Es va posar en boca dels representants ocellaires d’Osona, que aquests estaven decebuts dels polítics de CiU, va nombrar el nostre President Sr. Mas, el Diputat Sr. Espadaler i el conseller Sr. Pelegrí, també el Director General Sr. Escarihuela així com també el Subdirector General Sr. Alex Cuadros. De tots ells va afirmar que no havien complert les promeses fetes en la campanya electoral i que li havien arribat a afirmar que no votarien més a CiU. El tema polític va anar ''in crescendo'' en la seva intervenció i de les seves paraules també es va despendre que desprès d’això millor era no votar CiU.
Va afirmar que l’actual Conselleria d’agricultura estava malt assessorada i que estaven molt verds en el tema, i que si no hagués estat per la Federació no s’hauria fet res. Va afirmar que els actuals dirigents els relliscava el tema, per això ells van ésser els encarregats d’anar a buscar els partits polítics- PSOE-PP-ESQUERRA REPUBLICANA- que estaven d’acord de fer un decret per poder capturar fringíl•lids l’actual temporada. De nou va acusar el Sr. Pelegrí al afirmar que el decret que s’havia consensuat amb el Conseller se l’havia passat pel forro.
Vosaltres que penseu del fet que el nostre president indiqui a quin partit no votar?. Sr. President dediquis a la política, ja intuïm a quin partit pertany, deixi’ns tranquils, que els ocellaires estàvem més bé quan vostè no hi era.

Setè: ¿ Què opineu dels fets ocorreguts en la federació desde l'entrada de l'actual President ?.Primer va expedientar el president electe per la Federació Territorial de Barcelona, Sr. Josep Mª Panisello ,que era qui l’avia proposat, perquè en el seu moment se li va girar en contra, el Sr. Panisello va recorre el tribunal català de l’esport i aquest no va admetre el recurs per falta de competència. Ah sabeu qui era el president del tribunal de la Federació Catalana de Caça? com no el Sr. Joaquim Zarzoso, el mateix que ara fa les seves funcions.
Mesos més tard era la secretaria qui era acomiadada, qui portava més de trenta anys treballant en la Territorial de Barcelona, i la federació va tenir que pagar un pastón.

LA SETMANA VINENT EXPLICACIÓ DE LA REUNIÓ AMB EL GRUP AGRUPCAT, CELEBRAT EL PASSAT DISABTE DIA 23 AL LOCAL DE LA SOCIETAT LA “PRIMAVERA DELS BAGES” A SANT JOAN DE VILATORRADA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.