domingo, 30 de octubre de 2011

CARTA ENVIADA A LA VANGUARDIA I AL PERIÒDIC

A LA CAÇA DEL OCELLAIRE.

Ha estat coincidència o casualitat que en “LA VANGUARDIA  d’aquest dimecres 27/10/2011, la Sra Pilar Rahola en el seu article setmanal, digues pestes del nostre conseller d’Agricultura Sr. Pelegrí, alhora que en el mateix periòdic en les pàgines grogues se’ns acuses de dopar els ocells i que el nostre President Sr. Paco Piera aprofités l’ocasió per de nou intentar carregar-se el Conseller? . Rahola i Piera dos personatges i un denominador comú, ja que els dos promouen el totalitarisme de les idees, o penses com ells o ets el seu enemic. Per això els dos comporten un risc molt elevat, ja que són potencials incendiaris en qualsevol tema que tocant.

En vistes de tot això, és molt clar que ja s’ha aixecat la veda i tot si val per fer caure una afició centenària, molt arrelada en les nostres contrades. Els ocellaires som un col·lectiu que ha estat enganyat i deixat de la mà  moltes vegades,  mai se li ha  donat la independència per poder crear les seves pròpies normatives i ens van encabir dintre la Federació Catalana de Caça, que en la majoria d’ocasions sols ha defensat els seus interessos recaptatoris. 

Em patit els últims anys del tripartit, amb tot tipus de prohibicions, sempre hem estat els dolents de la pel·lícula, i ara que l’actual govern de CIU, vol desprotegir les espècies, l’única sortida vàlida que ens queda, tothom desvia l’atenció per poder anteposar els seus interessos.



                                                          

                                                            
                                                    

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.