lunes, 14 de noviembre de 2011

LAMENTABLEMENT DE NOU TENIM QUE PARLAR DE LA FEDERACIÓ.

LA COACCIÓ DE LA FEDERACIÓ.


Aquest cap de setmana, un company va assistir a un concurs dels molts que organitza la Societat la Primavera del Bages a Sant Joan de Vilatorrada. La sorpresa del company va ésser majúscula al trobar el galliner esvalotat. Un tal Sebastian Pérez, per el que es veu apareix entre setmana, quant no hi ha ocellaires, amenaçant a l’amo del local, dient-li que ell personalment avisarà als forestals perquè requisin els ocells, d’aquells que no tinguin la Tarja Federativa, a més de que li farà tancar el local per a concursos.

Lamentable e indignant , ja que tots coneixem aquest personatge, però des de que és el titella de la Federació ja és creu amb dret a tot. Tots som conscients, que personatges com aquest ens fan mes mal que bé. Per sort impera la democràcia i aquesta ens permet dir les coses tal com són, no tal com pretenen alguns que siguin.

Sr. Sebastian, deixi tranquils els ocellaires de la societat de Manresa i cuidis de la seva feina, que molt ens temem, que durant la temporada més d’una vegada tindrem que parlar de la seva persona.

Per cert Sr. Sebastian, li definirem el que significa democràcia per el seu coneixement, segons el “Diccionari de la llengua catalana” : es el sistema basat en el principi de la participació igualitària de tots els membres de la comunitat en la presa de decisions d’interès col•lectiu. Això be a compte de la reunió que vostè va fer amb els presidents de la comarca, en la que assegurava que la seva elecció havia estat democràtica, com veurà no en va tenir res de democràtica.

Per últim, de nou diem que estem farts d’aquesta gent. Els ocellaires volem decidir el nostre futur, ja que hem perdut la fe en els membres de la Federació Catalana de Caça –FCC- i el nostre futur es incert, no podem viure any rere any de mentides. Tenim una Federació que nomes mira els seus interessos recaptatòries, i constantment pressiona el col•lectiu ocellaire . Estem de capa caiguda davant l’opinió pública, gràcies en molta part a ells, que no han sabut gestionar la informació.

La nostra taula de salvació, només radica que l’actual govern pugui desprotegir els fringíl•lids i que la única finalitat no siguin els concursos de la Federació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.