martes, 22 de noviembre de 2011

NOVA CAÇICADA DE LA FCC.

De nou la Federació Catalana de Caça ( FCC ), ens sorprèn i amb data d’avui mante el col•lectiu ocellaire en blanc – o sigui sense informació – no sabem que cal fer alhora de capturar fringíl•lids i per tant la gent s’intranquil•litza.
Nosaltres per la nostra part, em trucat a la FCC, i la persona que si ha posat ens ha comunicat que estava esperant la documentació de Medi Ambient, però fetes les consultes pertinents i tornant a rellegir el decret, sembla clar que la resposta la té la FCC.
Per tant de nou ens sentim enganyats, ja que per lo que hem sabut a última hora del dia d’avui, la informació la donaran aquest cap de setmana els seus escolanets – o sigui els seus presidents comarcals- recordant-nos a tots qui mana. Això segons el nostre entendre, serà un greu problema per els presidents, que a corre-cuita tindran que preparar la documentació per entregar-la lo mes aviat possible a la Federació. Ja que a mes d’això, tindran que parlar amb els caçadors per el tema dels cotos i això tots sabem que pot ser un problema afegit.

Recordem que amb la llei a la ma, aquest dijous seria el primer dia per poder capturar.

Mirant mes avall en el mateix bloc, i amb el títol “Reflexions sobre el nou Decret”, podeu trobar que era més factible fer-ho com deia el primer borrador, ja que segons el mateix decret era Medi Ambient de cada comarca el que expedia els permisos i les anelles de captura, pensem que això hagués facilitat molt les coses i que probablement s’hauria capturat abans.

Amb tot el que hem pogut saber, sense poder confirmar, sembla ser que es demanarà, està en possessió de la Federativa, fotocopia del DNI, i una autorització escrita que suposem entregarà la FCC amb l'import corresponent.

Ens donarem per satisfets si amb aquest escrit, la FCC es dona més cura del problema alhora que pugui servir d’informació per tots els intranquils que ja somien en sortir a capturar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.