martes, 6 de diciembre de 2011

NOU ARTICULAT ESTATUTS FCC.

NOUS ARTICLES EN ELS ESTATUTS DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE CAÇA.

Ara resultarà que els ocellaires, serem els fidels aliats del Sr. Piera president de la Federació Catalana de Caça, ja que això sembla ser que es el que es desprèn de la reunió que aquest passat cap de setmana, divendres dia 2 de desembre de 2011, es va fer, per aprovar modificacions i inclusions en els nous estatuts de la FCC, ja que segons informacions d’alguns dels assistents de les seixantena de persones que hi van assistir la majoria eren ocellaires, amb tot això, ho podrem corroborà quant tinguem l’acta de la reunió. Ja fa temps que varem signar un article en aquest mateix bloc en el que pensaven, que gràcies al Sr. Piera tornàvem a èpoques pesades. Veient el que s’està produint no podem menys que pensar que els fets ens segueixen donant la raó.

TREU PODER A LES TERRITORIALS.

En el nou articulat sembla ser que es treuen competències a les territorials per obtenir més poder la FCC, ja que com sabeu els presidents territorials, Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Terres de D’Ebre, eren per el càrrec que tenien, vicepresidents de “facto” de la FCC, a partir d’ara seran vocals i sembla ser que el vicepresident el nombrarà directament el President de la FCC.

FITXA COMPENSACIONS ECONÒMIQUES DEL PERSONAL DIRECTIU.

Sembla ser, que ja antigament, els presidents de les Territorials per Nadal eren agraciats amb una “petita bufanda” per el president de FCC. Això va desaparèixer en la entrada de la nova junta, ja que algun president, suposadament va afirmar que el fet no era massa ètic. Desprès de la purga que hi ha hagut a la Federació, els fidels al President, la falta d’ètica, la fan inclús legal. Ja que en el nou articulat “ ARTICLE 72.- Compensacions econòmiques del personal directiu i reemborsament de les despeses. Diu que els directius de la FCC, poden rebre una compensació econòmica per l’exercici de les seves funcions i cobrar les despeses corresponents. L’article acaba dient en tonada celestial que “la política de remuneració a directius de la Federació s’ha d’ajustar a criteris de moderació i transparència”. Pensem que l’article és inapropiat, sobretot si tenim en compte l’època de crisis econòmica que està travessant el país, però per el que es veu aquesta no afecta a la FCC.

ES PERPETUA EN EL CÀRREC.

La durada del mandat dels membres de la Junta Directiva serà de 6 anys. Seran reelegibles sense limitació de mandats.
¿Que opineu? ens preguntareu ho podent fer? .
Doncs si, ja que el Consell Català de l’esport en l’article 9 paràgraf 8, diu el mateix.
¿Però si ens demaneu si és massa ètic? Us direm que no. La saviesa popular diu , que els càrrecs amb el pas del temps, corrompen les persones. Per tant en la actualitat es tendeix a un sol mandat de sis anys.

FILTRA EL PERSONAL PER LES SEVES INCOMPATIBILITATS.

ARTICLE 55.- Paràgraf 3. Qualsevol càrrec de la Junta Directiva de la Federació té les següents incompatibilitats:
a) Amb l’exercici d’un càrrec públic electe o de designació polític.

Per el que és desprèn del nou articulat, tots el càrrecs públics, queden exclosos de ocupar cap càrrec de la Federació. Sr. President de la FCC creu que això ens ajudarà politicament en el futur?.

HORARI DE LA ASSEMBLEA.

L’assemblea es va fer en horari inapropiat i que pot donar molt que pensar, sobretot per tots aquells presidents residents fora de l’àrea metropolitana. Pensem que si es volen mantenir aquest horaris, fora bo que l’assemblea fos itinerant, facilitant així una major assistència del personal de comarques.

Finalment dir, que l’únic consol que ens queda, es llegir detingudament el nou articulat i si no hi estem d’acord impugnar-lo, tenim un mes per poder-lo fer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.