martes, 13 de diciembre de 2011

NOU ATAC CONTRA ELS OCELLAIRES

DE NOU LA PILAR RAHOLA “DONA LA LLAUNA”.

Desprès de veure el programa de TV3, “El convidat de l’Albert Hom” , varen poder comprovar com la nostra estimada Pilar no ha evolucionat amb el pas del temps, i segueix donant la llauna, sobre tot els ocellaires, seguint com no , les instruccions dels seus associats com BirdLife. Ella filòloga de carrera, no analitza ni tant sols el que escriu, dispara i es queda tant ample, poc l’importa que hi pugui haver un altre veritat, ella la seva obsessió es tenir sempre la ultima paraula sense escoltar les altres parts.
Això be a colofó, per l’escrit aparegut a "LA VANGUARDIA" aquest passat diumenge, dia 11 de desembre, amb el títol “La Caça del Pelegrí”, en el que tornava a carregar sobre els ocellaires. Per cert un article no massa original, ja que el que diu es repetir el mateix discurs que els seus amics d’Esquerra Republicana van fer dies abans en el Parlament.
Les paraules “lobbies” “holocaust”, no som més que fruit de la impotència i de no volgué reconiexer una altre realitat del nostre País.

Sra Pilar, com també es va dir en el parlament els ocellaires no cacem , si no que capturem. Caçar significa matar capturar vol dir retenir.

Tampoc es cert quant afirma que “ Catalunya fa milers de passes enrere i se situa fins i tot per darrera de la legislació Espanyola", vostè desconeix la realitat de aquestes espècies ja que mai han estat protegides a la resta de l'Estat Espanyol.
Vostè utilitza el pedestal que li dona el Grup Godó, per arremetre contra tot el que vostè mai ha viscut, i per tant no pot jutjar amb neutralitat.

Amb quina mala baba, barreja els correbous amb els ocellaires, i confon a la gent quan afirma que som una minoria. Sra. Pilar, li recordaré que la Federació Catalana de Caça, es la segona entitat a nivell d’associats, desprès del futbol. També li vull recordar, que en el parlament no hi va haver color, ja que les votacions van donar resultats contundents :106 vots a favor de la nova llei 22 en contra i 0 abstencions, sigui demòcrata i accepti els resultats, i com a periodista expliqui la veritat, no el que li dictant els seus associats.

Es fàcil, des de la seva prepotència periodística aixecà falses afirmacions i confondre a la opinió pública, amb l’única finalitat de engreixar el seu “ego”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.