sábado, 24 de diciembre de 2011

BON NADAL, OCELLAIRES.

! Qui ho havia de dir ! el nostre serà un Nadal atípic, donat que estem en plena campanya de captura, desprès de nervis preses i entrebancs, en vist com la nostre afició en molts problemes seguia endavant, gràcies a CIU, PSC i PP.

Els ocellaires hem tingut un any convuls, en el que el nostre col•lectiu ha estat a punt de desaparèixer. De moment en parat el cop, però el tema encara continua.

De la nova llei, molts som els que pensem que la precipitació va ésser el principal obstacle, i esperem que en un futur tot es faixi amb consents i temps, i que tothom pugui aportar el seu granet de sorra.

Ens preocupa especialment la cria en captivitat, ja que pensem que no es “ una solució satisfactòria “ i que pot afectar a la mateixa conservació de l’espècie.

També ens preocupa, el fet que el mètode de captura, sols sigui les teles abatibles, ja que la captura en vesc, tradicional en les nostres contrades té la mateixa selectivitat que les teles i crea un greuge comparatiu per tots aquells ocellaires de les terres interiors, ja que les característiques orogràfiques dels terrenys en fan molt més difícil la captura.

Finalment recordar-vos, que per els que esteu capturant, teniu de data límit d’entrega de la fitxa de les captures, fins el dia 15 de gener a la FCC.

BON NADAL A TOTS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.