viernes, 3 de febrero de 2012

EL PER QUÈ DE TOT PLEGAT.

EL PER QUÈ DE TOT PLEGAT.(1)


Per què aquest últim mes no hem publicat res.

Es preguntareu el per què aquest últim mes no hem publicat res, tot té una explicació encara que us costi creure, hem passat aquestes dues setmanes contestant els nostres enemics, que cada vegada en més assiduïtat escriuen en els diferents diaris. Primer parlem de dos escrits publicats al 9NOU, el dos parlaven del “sacrifici de 60.000 ocellets” , i que foren puntualment contestats per els nostres companys Agustí i Oscar. El segon escrit publicat el dia 26-01-2012 al diari REGIO7 insultava greument els caçadors, –“ Cada arma sol tenir el seu propi idiota que la carrega. El mateix idiota que després la dispara”- com podeu llegir amb greus insults, i que fou contestada per el nostre amic Manel Raurich, president de AGRUPCAT , dient-li mal educat i oferint-se per “ ensenyar-li al Sr. Albert Soler una cova molt gran en la que hi podrà viure al mes pur ambient naturista i que no tindrà cap tipus de risc”.
Com podem comprovar cada vegada son més els que s’atreveixen a atacar-nos i insultar-nos, en la majoria de vegades aquest escrits es queden sense contestar, i amb aquesta actitud pensem que els hi donem la raó. Ja sabem que aquesta no es la nostra feina, però ja que sembla que la FCC està tant ocupada sempre amb les seves lluites personals, que li es impossible rebatre les acusacions, i això repercuteix en la imatge del nostre col•lectiu.

El per què de anar a capturar aquest d’any durant el mes de desembre.

Pensem que va ésser una maniobra de la FCC al anar al pressionar al President Sr. Mas, per les crítiques rebudes des del col•lectiu ocellaire, quant tots sabem que tant CIU com altres formacions com el PP ja ens havien donat el seu recolzament públicament i podíem haver esperat la seva aprovació a través de la Llei Omnibus. La FCC, només va pensar en les eleccions a la Territorial de Barcelona i que vol avançar el mes de març, -ja que tots sabem que pertocaria fer-ho el mes de Juny- i que és vital per seguir mantenint el seu “corralito”. Per tant pensem que la seva finalitat era de posar-nos un caramel a la boca, i seguir-nos manipulant segons els seus tics. Alguns companys biòlegs, molt recelosos del fet com s’ha portat aquest tema, creuen que no feia falta anar tant ràpids i que es podia haver aprovat la temporada vinent, ja que era prioritari discutir millor la cria en captivitat, ja que són molts els que pensem que això a la llarga ens portarà problemes greus.

Què va buscar la FCC hem aquestes preses?

Pensem que buscar vots de cara a anticipar les eleccions a la Territorial de Barcelona.

Per què vol avançar les eleccions la FCC, al mes de febrer?

Tots sabem, ja ha estat publicat en aquest mateix bloc, que la FCC, és un orgue de grills i en el seu dia van suspendre de forma cautelar de les seves funcions al President electe Sr. Panisello. El normal seria celebrar les eleccions quant toca – mes de juny- però per aquelles dates el Sr. Panisello ja hauria complert la seva sanció i no interessa que en el moment que es celebrin les eleccions sigui el president, tot i que ell ha assegurat per activa i passiva que no se vol presentar-se de nou a la Presidència de la Territorial de Barcelona. Amb tot val a dir que la suspensió ha estat recorreguda al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i tindrem que esperar que surti la seva resolució. Com podeu comprovar els tres anys d’aquesta Junta, han estat mercats per les lluites internes, provocades per el mateix president de la Catalana Sr. Piera que solament ha deixat els seus acòlits i els seus llepons.


Properament: Per fi, reglament ocellaire. Notícies sobre el primer concurs comarcal Manresa-Berga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.